Kulture Tradicionale

Crafting culture since 1880

Me veshjet tona autentike dhe dizajnin e kujdesshëm, ne shpalosim historinë tonë dhe krijojmë një linjë të qëndrueshme të prodhimeve.

6

Produktet më të reja

Produktet e „Kulturë Tradicionale“ janë të gjitha të krijuara përmes punës së dorës, me qëllimin që kjo zeje të mos venitet dhe që kultura tradicionale e krijuar me shekuj të mos humbet.

250,00 

250,00 

250,00 

Klientët tanë

Estrada me kulturë tradicionale

Yjet tanë kanë zgjedhur me krenari të vishin produktet tona, duke përhapur mesazhin e një kulture të pasur dhe të kujdesshme për trashëgiminë tonë.